Computerruimte

Uw computerruimte  moet constant worden gekoeld om uw apparatuur tegen oververhitting te beschermen. Omdat  uw computerruimte gedurende het gehele jaar moet worden gekoeld, worden er hogere eisen gesteld aan de koeling van deze ruimte.

Wij bieden koeling van uw serverruimte op maat
Onze computerkoeling apparatuur heeft een hoge voelbare capaciteit, daardoor zijn ze zeer geschikt voor de koeling van uw datacenter.
In deze ruimtes zijn verschillende binnenunits toepasbaar waardoor er voor iedere ruimte een passende oplossing bestaat.

Kleinere ruimtes. 
Kleinere computerruimtes zijn eenvoudig te koelen met behulp van airco serverruimte. Hiervoor wordt meestal gebruik gemaakt van wandmodellen, plafondmodellen of vloermodellen. Wanneer u deze dubbel uit zou voeren heeft u met een relatief lage investering waarin uitval is uitgesloten.

Koelvermogen
Voor het selecteren van een installatie met de juiste capaciteit is het belangrijk te weten wat er aan warmte wordt geproduceerd in uw computerruimte. De warmtelast in de ruimte wordt bepaald door de afgifte van de apparatuur in de ruimte. De som van de opgenomen vermogens in de ruimte en andere eigenschappen van de ruimte bepalen de benodigde koelcapaciteit.

Backup koeling
Wanneer uw bedrijf erg afhankelijk is van een goed functionerende computersystemen is de temperatuur in de serverruimte erg belangrijk. Om te voorkomen dat u bij storingen in de  airconditioning apparatuur  in de problemen komt is het noodzakelijk de installaties dubbel uit te voeren. Er worden twee installaties geplaatst met elk genoeg capaciteit voor de ruimte die elkaar op kunnen vangen in geval van storingen. Zo bent u verzekerd van 100% bedrijfszekerheid van de airconditioning apparatuur (stroomstoringen uitgesloten).

Heeft u een vraag of wilt u een offerte?
Bel 040-2366710 of mail

Algemene voorwaarden Aircobrabant