Airco kantoor

Airco Kantoor

Voor een optimaal werk klimaat.

Airco op kantoor verhoogt de productiviteit. Zorg voor een optimaal klimaat voor u en uw werknemers. Goede airconditioner is niet duur. deze investering verdient u snel terug.

Oplossingen:

Voor het koelen en het verwarmen van kantoren  zijn verschillende oplossingen. Van eenvoudige wandmodellen tot kanaal sytsemen met plafondroosters. Elke ruimte is afzonderlijk van elkaar te bediening.

Waar moet u op letten:

Zorg ervoor dat u nooit zit te werken in de luchtstroom van de airco. Dit is vervelend en kan zelf zorgen voor ziekteverzuim.

Subsidie:

Voor de aanschaf van airconditioning apparatuur is subsidie beschikbaar. Deze subsidie valt onder de E.I.A. (Energie Investering Aftrek). De subsidie is een korting op uw winstbelasting en kan u een voordeel opleveren tot 11% van het aankoop bedrag. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

F-gassen certificering:

Aircobrabant is een gecertificeerd bedrijf. Dit betekend dat zowel het bedrijf als de medewerkers bevoegd zijn om werkzaamheden aan airco installaties op kantoor te mogen uitvoeren.

Het bedrijfscertificaat F-gassen is verplicht voor bedrijven die werkzaamheden aan airconditioninginstallaties.

Vraag Aircobrabant naar de mogelijkheden:

Wij leveren installaties van 1 tot 165 ruimtes. Zowel het MKB en de kleine ondernemer behoren tot onze klanten. Wilt u geheel vrijblijvend advies of een offerte op maat dan komen wij graag bij u langs.

Airco modellen kantoor:

  • Wandmodellen
  • Vloermodellen
  • Cassettemodellen
  • Kanaal (inbouw) modellen
Airco Eindhoven

Heb je een vraag of wil je graag een offerte ontvangen?
Bel 040 236 6710 of stuur een mail naar info@aircobrabant.nl