Airco slaapkamer

Airco Slaapkamer

Met een Airco op uw slaapkamer slaapt u ook in de zomer goed.

Bent u van plan een airco aan te schaffen voor op uw slaapkamer laat u dan goed informeren. Een slecht gemonteerde airco kan uw nachten alleen maar slechter maken. Onze airco's zijn stil en zeer energiezuinig.

Oplossingen:

Op een slaapkamer wordt meestal gebruikt gemaakt van een single split wandmodel airco. Een binndeel gekoppeld aan een buitdendeel eenvoudig te bedienen door een meegeleverde infrarood bediening.

U hoeft alleen de temperatuur in te stellen en de rest gaat vanzelf.

Waar moet u op letten:

Hang de airco op de slaapkamer NOOIT op een plek dat deze naar het hoofdeinde van het bed toe blaast. Dus ook niet naar de zijkant van het bed. Koude lucht die naar u toe blaast is hinderlijk en kan zelfs gezondheidsklachten opleveren.

Buitendeel:

Voor een goede airconditioner is een buiytendeel noodzakelijk. Een airco set bestaat altijd ui1 buitendeel met minimaal 1 binndeel (maximaal 5 binnedelen op 1 buitendeel). Dit buitdendeel plaatsen we natuurlijk het liefste op een plek waar deze het minst zichtbaar is. Het plaatsen van een buitendeel op een houten dakbeschot kan hinderlijke trillingen veroorzaken. Onze adviseur zal u wijzen op de beste locatie voor uw buitendeel.

F-gassen certificering:

Aircobrabant is een gecertificeerd bedrijf.

Het bedrijfscertificaat F-gassen is verplicht voor bedrijven die werkzaamheden aan airconditioninginstallaties.

Vraag Aircobrabant naar de mogelijkheden:

Heeft u interesse in een van onze producten en wil u graag meer informatie ontvangen maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Airco modellen voor de slaapkamer:

  • Wandmodellen
  • Vloermodellen
  • Cassettemodellen
  • Kanaal (inbouw) modellen
Airco slaapkamer

Heb je een vraag of wil je een offerte?
Bel 040 236 6710 of mail