airco woonkamer

Airco Woonkamer

Zoekt u airco voor in uw woonkamer?

Het plaatsen van een airconditioner in uw woonkamer is werk voor een specialist. Omdat er belangrijke punten zijn waar u op moet letten kunt u dit beter overlaten aan een specialist.

Oplossingen:

In een woonkamer wordt het meeste gebruik gemaakt van wandmodel airco of vloermodellen. Een set met 1 binnendeel en 1 buitendeel noemen we single split airco. Wenst u meer binnendelen op 1 buitendelen dan noemen we dit multi split airco.

Belangrijk:

Een airco installatie bestaat altijd uit 1 buitendeel met minimaal 1 binnendeel. Airco installaties zonder buitendeel zijn niet efficiënt en worden om deze reden niet door ons aangeboden.

Een binndeel moet geplaats worden op een locatie waarbij u nooit last heeft van de luchtstroom. Blaas nooit richting plekken waar u stil zit in een ruimte. Daarbnaast moet er ook rekening gehouden worden met het condenswater dat ontstaat tijden koelen met een airconditioner. Dit condenswater ontstaat in het binnendeel en moet worden afgevoerd onder afschot. Het gebruik van een condenswaterpomp raden wij af.

Het buitendeel wordt op de grond, plat dak of tegen de gevel geplaats.  Let hierbij op de plaatselijke regelgeving. En denk aan uw buren.

F-gassen certificering:

Aircobrabant is een gecertificeerd bedrijf.

Het bedrijfscertificaat F-gassen is verplicht voor bedrijven die werkzaamheden aan airconditioninginstallaties.

Vraag Aircobrabant naar de mogelijkheden:

Heeft u interesse in een van onze producten en wil u graag meer informatie ontvangen maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Airco modellen voor de woonkamer:

  • Wandmodellen
  • Vloermodellen
  • Cassettemodellen
  • Kanaal (inbouw) modellen
Onderhoud airco

Heb je een vraag of wil je graag een offerte ontvangen?
Bel 040 236 6710 of stuur een mail naar info@aircobrabant.nl