Slaapkamer koelen

airco slaapkamer

Slaapkamer koelen

Nooit meer wakker liggen door de warmte.

Nederlandse zomers zijn vaak warm en vochtig. Hierdoor liggen we op warme dagen vaak wakker. De hoge temperaturen in combinatie met de luchtvochtigheid zorgen ervoor dat we niet slapen. Een slechte nachtrust zorgen voor een laag energieniveau gedurende de dag en kan zelf gezondheidsproblemen veroorzaken.

Door het plaatsen van een airconditioning op uw slaapkamer slaapt u zelf in de zomer nog onder uw dekbed. Na het instellen van de gewenste temperatuur wordt het klimaat in uw slaapkamer op 0,5 graden nauwkeurig geregeld. Het geluidsniveau van een airco op uw slaapkamer is slechts 19 dB. Stiller wordt het niet. Een open raam produceert 45 dB aan geluid.

Plaats de airco in uw slaapkamer altijd op een plek dat deze nooit naar u toe blaast. Koude lucht dat gedurende de nacht op uw lichaam valt is hinderlijk en kan lichamelijke klachten veroorzaken. Wij kijken samen met u naar de beste plek zodat deze problemen niet voorkomen.

In de meeste slaapkamers wordt gekozen voor een wandmodel airconditioner. De stilste airco met een eenvoudige infrarood bediening. Het wandmodel wordt hoog aan de wand gemonteerd en gekoppeld aan een buitendeel dat wordt neergezet op de grond of aanbouw. Het is ook mogelijk het buitendeel met een beugel tegen de wand te

Wij komen graag bij u langs voor een GRATIS offerte en advies op maat. Neem contact met ons op.

Bekijk hier wandmodellen en prijzen