Airco slaapkamer

Steeds meer mensen ontdekken het gemak en comfort van airconditioning. Door het installeren van een airco slaapkamer heeft u het klimaat op uw slaapkamer 12 maanden per jaar geheel onder controle. Wakker liggen door klamme warme zomers zal niet meer voorkomen. Ook kunt u de slaapkamer energiezuinig verwarmen in de winter.

De huidige generatie wandmodellen & vloermodellen passen in elk interieur en zijn energiezuiniger dan ooit. Bekijk hier het overzicht van alle beschikbare modellen. Voor ieder slaapkamer een passende oplossing. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wifi bediening airco

Uw airco altijd en overal onder controle met wifi bediening.

Overal ter wereld waar internet beschikbaar is kunt u de status van uw airconditioning warmtepomp bewaken en indien nodig bijregelen.

Door het plaatsen van een wifi controller in het binnendeel van uw airconditiong kunt u de geheel installatie bedienen en uitlezen op afstand.

  • Bedrijfsmodus
  • Temperatuurinstelling
  • Luchthoeveelheid
  • Uitblaasrichting

Naast het aanpassen van de status van uw airconditioner kunt u door het gebruik van de wifi controller de bedrijfsmodus plannen voor 7 dagen met maximaal vier verschillende acties per dag.

Mocht u meer informatie willen ontvangen of wenst u een offerte op maat neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Vragen? Neem dan contact op.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search